Livrare

Curier plata ramburs – taxa transportului se calculeaza in functie de kilometri. Suma rezultata este suportata de client la primirea coletului. Tratament Acnee poate simula un calcul al taxei, la cererea clientului, dar plata va fi facuta catre o firma terta de transport. Firma contractata este Sameday, dar la cererea expres a clientului, se poate apela si la alte companii. 

Livrarea produselor comandate se face prin curier rapid, costurile de transport fiind evidentiate separat in cosul de cumparaturi.

Termenul de livrare standard este de 2 zile lucratoare, din momentul in care coletul este preluat de la Tratament Acnee. Livrarea comenzilor se face printr-o terta companie, de aceea nu ne putem asumam intarzierile ori daunele produselor pe durata transportului, deoarece in momentul predarii coletului catre curierat, se face transferul de responsabilitate.

Coletul va fi livrat la adresa specificata pe comanda, plata in sistem ramburs facandu-se la inmanarea coletului.

Retur

TOATE cererile de retur se adreseaza in scris pe adresa office@tratamentacnee.net

Numai dupa ce primiti acceptul scris al operatorului nostru de pe aceasta adresa se va returna marfa prin firma de curierat. Daca se doreste returnarea marfii din motive personale, costurile de retur urmeaza sa fie suportate de solicitant. Produsele returnate vor fi acceptate doar daca sunt in ambalajele originale si intacte. Daca motivele de retur se datoreaza furnizorului (erori de ambalare sau livrare), costurile generate de retur vor fi suportate de furnizor. Produsele returnate trebuie sa aiba ambalajele originale si intacte pentru a se putea stabili cu exactitate eroarea produsa si invocata la retur.

Restituirea contravalorii produselor returnate se va face in maxim 30 zile de la data primirii coletului, prin virament bancar intr-un cont bancar precizat de client, prin Mandat postal sau alta forma agreata de comun acord. Daca la momentul comenzii si livrarii produselor clientul a beneficiat de transport gratuit, valoarea acestuia, in cuantum de 20 lei, se va retine din suma ce trebuie restituita clientului. Comisioanele bancare, generate de plata intr-un cont bancar, vor fi suportate de client.