Crema Pentru Cosuri, Peroxid de Benzoil

Crema sau Gel cu Peroxid De Benzoil 5%-10% pentru Acnee

lazy

Produsele Acnecide & Family Care Cu Peroxid De Benzoil

crema cu peroxid de benzoilProduse de acnee, cu peroxid de benzoil sunt un remediu puternic pentru tratamentul  usoare pana la moderat pentru acnee.

În combinatie cu anumiti antibiotici, acestea sunt chiar mai eficiente în furnizarea de rezultatul dorit decât daca sunt folosite în mod izolat. Si in cazul unei acnee  severe, produsele Panoxyl, în asociere cu antibiotice pe cale orala s-au dovedit a fi foarte eficiente.

Atat pentru punctele negre sau cosuri, precum si pete rosi inflamate raspund bine la utilizarea produselor Panoxyl,Benzacne sau Akneroxid care contin peroxid de benzoil.

Vezi aici cele bune produse cu Benzoyl Peroxide

Produsele cu peroxid de benzoil vin în diferite forme, cum ar fi geluri, sapunuri, lotiuni si creme. Au  concentratii diferite de peroxid de benzoil cum ar fi de 2,5%, 5%, 5,5%, 10%, si 20%.Produsele cu 5% si 10% sunt cele mai utilizate.aknorexide 10 1

Este cel mai bine este sa folositi produsul concentratie mai mica la inceput pentru a evita iritatiile daca aveti un ten mai sensibil.

PanOxyl a fost cel mai renumit produs de acnee cu peroxid de benzoil . Din pacate acesta nu se mai fabrica si este inlocuit cu succes de produsele BENZACNE si AKNEROXID.

Punctele cheie de retinut pentru tratamentul cu Panoxyl:

Dupa cum s-a mentionat mai sus, este cel mai bine sa incepeti cu o concentratie mai mica,cum ar fi 2,5% sau 5%, aplicand gelul sau crema o data sau de doua ori pe zi,pentru a obtine rezultate cat mai eficiente se recomanda folosire gelurilor pe o perioada de 6 saptamani.

Pentru un rezultat cat mai bun, este bine sa va spalati fata cu apa calda si se lasa sa se usuce fata inainte de aplicarea produsului cu peroxid de benzoil.

Este de retinut ca la inceput cand utilizati creme cu peroxid de benzoil tenul se poate inflama usor,aceasta este o reactie normala care va disparea pe parcursul utilizari si o sa inceapa sa apara rezultate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.