Tratament Acnee, Acnee

Acnee

lazy

Cum tratăm acnea?

Există numeroase discuții despre cel mai eficient tratament acnee, există medicamente topice, orale, există soluții alternative, medicină homeopata, dar poate cel mai eficient tratament vine tot din direcția medicinei moderne. Tratamentul cu laser împotriva acneei pare să fie una dintre cele mai bune soluții în lupta cu această boală de piele, rezultatele fiind adesea mult mai rapide decât alte variante de tratament iar avantajele fiind numeroase.

Problema cu care se confruntă cele mai multe persoane care suferă de cazuri grave de acnee este una ce nu se oprește la suprafață pielii și ajunge să lase cicatrici emoționale ce pot să nu se vindece niciodată. Din acest motiv, persoanele care suferă de acnee sunt adesea dispuse să încerce aproape orice soluție de tratament. Multe dintre acestea, în mod special cele luate “după auzite”, pot face mai mult rău decât bine și pot rezultă în semne ce rămân pe termen foarte lung sau chiar permanent.

Vezi aici cele mai eficiente produse pentru Acnee din 2018 !

Tratamentul cu laser al acneei

Terapia cu laser este din ce în ce mai des soluția pe care o recomandă dermatologii că prima opțiune pentru persoanele care suferea de cazuri severe. Avantajul acestei proceduri este efectul mult mai rapid decât în cazul altor tratamente. Prețul procedurilor cu laser continuă să scadă iar specialiștii subliniază faptul că pe termen lung, comparând cheltuiala pentru un tratament clasic care adesea poate să nu aibă efect, cheltuiala pentru un tratament cu laser este chiar mai ieftină.

Beneficiile tratamentului cu laser sunt adesea permanente sau în cazuri foarte rare trebuie repetate după perioade considerabil de lungi. Acest tip de tratament stimulează celulele astfel încât să continue să producă substanțe care protejează pielea, inclusiv odată ce tratamentul a fost încheiat.

Soluții de tratament acnee cu laser sunt disponibile în mai toate marile orașe și sunt eficiente datorită faptului că nu tratează simptomele ci direct cauza: bacteriile care apar în foliculii din piele. Distrugând aceste bacterii, tratamentul cu laser stimulează vindecarea rapidă și previne reapariția problemelor.

Tratamentul cu laser elimina nevoia de a lua medicamente pe termen lung, evitând astfel efectele secundare pe care multe dintre acestea le au. Operațiunea este una simplă, non invazivă, pentru care se folosește doar un anestezic topic sub formă de crema, iar perioada de recuperare este extrem de scurtă. Cei mai mulți pacienți au nevoie de două până la patru ședințe de câte 20 de minute fiecare pentru a obține rezultatele dorite. Nu este nevoie de o perioada de pauză prelungită între ședințele de tratament acnee cu laser.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.