Tratament Acnee, Acnee, Cosuri, Puncte Negre, Tratamente Naturiste

Cum să scapi de coșuri

lazy

Coșurile au prostul obicei de a apărea exact atunci când este cel mai important ca pielea să fie curată. Din acest motiv, cele mai multe persoane care caută soluții de tratament sunt interesate de viteza cu care acestea acționează în egală măsură cu eficiența pe care o au. În funcție de motivul pentru care coșurile apar, soluțiile de tratament pot fi fie extrem de simple, fie de durată, implicând medicamente cu prescripție sau chiar tratament cu laser.

De coșurile razlete se poate scapă rapid printr-o serie de metode la îndemâna oricui, astfel încat acestea să nu poată strica ziua.

Gheața – poate fi folosită pentru a scapa rapid de coșuri datorită efectului pe care îl are asupra circulației în zona afectată. Gheața aplicată pe piele înlătură murdăria și uleiul din piele, eliminând cauza coșurilor. Atenție însă că gheața să nu fie ținută foarte mult pe locul afectat într-o singură ședință și să nu aibă contact direct cu pielea. Se poate folosi o bucată de material între piele și gheața care se aplică zonei doar câteva secunde, cu câteva minute de pauză înainte de fiecare aplicare.

Sau încearcă cele mai bune produse => CLICK AICI!

Lămâia – un alt remediu natural incredibil de eficient în înlăturarea coșurilor apărute peste noapte este sucul de lămâie. Sucul de lămâie usucă coșurile rapid atunci când este aplicat corect. Se poate folosi o dischetă demachiantă cu care se aplică sucul de lămâie pe zonele afectate înainte de culcare. Alternativ se poate face o mască din suc de lămâie și scorțișoară ce poate fi ținută pe zona afectată până dimineața.

Mierea – este un alt remediu din bucătarie ce poate fi folosit împotriva coșurilor. Mierea este mult mai cunoscută pentru rolul sau de îndulcitor decăt pentru acela de antibiotic natural ce previne infecțiile. Mierea se poate aplica direct pe zona afectată cu un bețișor de ureche și trebuie lăsată să acționeze o jumătate de oră sau alternativ, se poate face o mască din miere și scorțișoară ce poate fi lăsată să acționeze toată noaptea.

Usturoiul – este binecunoscut efectul antiseptic, antifungic și antioxidant al usturoiului, mai puțin cunoscut este faptul că acesta conține sulf care ajută vindecarea rapidă a pielii afectate de coșuri. Usturoiul proaspăt, tăiat în jumătate, se freacă pe piele iar apoi se clatește cu apă caldă, de câteva ori pe zi.

Trebuie reținut însă faptul că atunci când coșurile apar periodic și în număr din ce în ce mai mare, se recomandă o vizită la dermatolog și apelarea la un tratament de specialitate. Dacă ti-au fost de ajutor aceste sfaturi sau remedii naturiste despre cum să scapi de coșuri, dă-ne un like sau share la acesată pagină ca și prietenii tăi să descopere aceste tratamente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.